Bericht ivm. covid-19

Beste klant van bikes en co.

FIETSWERKPLAATSEN BLIJVEN OPEN | Niet-essentiële winkels sluiten tot 19 januari 2021 , maar kunnen wel afhaal en thuislevering organiseren van goederen die op voorhand werden besteld. De Nederlandse overheid verbiedt toegang tot de winkel bij afhaling. Garages en fietswinkels mogen alleen nog herstellingen uitvoeren. Dat is het enige lichtpuntje voor Nederlandse fietsondernemers in deze terugkerende strenge coronamaatregelen. Het is een herhaling van zetten uit het voorjaar, toen corona voor het eerst de kop opstak. Dat de #reparaties en onderhoud aan de #fiets wel uitgevoerd mogen blijven is ingegeven door het besef dat voor veel mensen in onder andere de gezondheidszorg, voedselvoorziening en levering van goederen werken een onmisbaar vervoersmiddel is. Door de werkplaatsen open te houden voor dringende fietsherstellingen kunnen deze fietsgebruikers hun werk blijven doen. Heeft u een reparatie bel ons dan gerust voor een afspraak .Tel. 06-40825879 Mvg. Bikes en co #bikes_en_co

Vanaf 15-12-2020

Wat gaat er bij bikes en co gebeuren Fietsenverkoop word online gerealiseerd ( staat er iets niet op is het niet zo dat we het niet verkopen) we kunnen alles leveren aan de consument als het om fietsen en onderdelen gaat .
Ook 2e hands fietsen (die ik op gaat bouwen of die opgebouwd zijn) zullen onder categorie 2e hands worden geplaatst.

Ook verkoop van nieuwe fietsen word verhuist naar online we kunnen bijna alle merken leveren A Tot C kwaliteit.
We verkopen ook nog Burgers fietsen die naar smaak zijn op te bouwen vraag naar de voorwaarden (per mail of telefonisch)

Vanaf 15-12-2020 proberen wij het contact zoveel mogelijk te beperken wij zijn niet klant onvriendelijk maar proberen de verspreiding te voorkomen!
Daarom hand er op deze datum een bel aan de deur !

Reparaties kunnen na contact per mail of telefonisch worden afgeleverd bij de deur (werkt u in een cruciaal beroep heeft u iets meer recht als de normale klant)
De reparaties kunnen ook opgehaald worden en terug worden gebracht (afhankelijk van de omvang van de reparatie anders word er een kleine vergoeding worden gevraagd)

Met vriendelijke groet het team van Bikes en Co