Reparaties en servicebeurten

FIETSWERKPLAATSEN BLIJVEN OPEN | Niet-essentiële winkels sluiten tot 9 februari 2021 , maar kunnen wel afhaal en thuislevering organiseren van goederen die op voorhand werden besteld. De Nederlandse overheid verbiedt toegang tot de winkel bij afhaling. Garages en fietswinkels mogen alleen nog herstellingen uitvoeren. Dat is het enige lichtpuntje voor Nederlandse fietsondernemers in deze terugkerende strenge coronamaatregelen. Het is een herhaling van zetten uit het voorjaar, toen corona voor het eerst de kop opstak.
Dat de #reparaties en onderhoud aan de #fiets wel uitgevoerd mogen blijven is ingegeven door het besef dat voor veel mensen in onder andere de gezondheidszorg, voedselvoorziening en levering van goederen werken een onmisbaar vervoersmiddel is. Door de werkplaatsen open te houden voor dringende fietsherstellingen kunnen deze fietsgebruikers hun werk blijven doen.
Heeft u een reparatie bel ons dan gerust voor een afspraak .
Tel. 06-40825879
Mvg. Bikes en co

 

Reparaties en Servicebeurten.

Er gaat het een en ander veranderen bij ons !

Ik weet het er is te kort aan goede fietsenmakers wat reparaties betreft er is weinig goeds in de buurt.

En wat er in de buurt zit is meestal duur .

We willen iedereen van dienst zijn 

Dus heeft u een reparatie kom even langs of neem even contact met ons op per telefoon of mail (op mail zullen  we waarschijnlijk sneller reageren)

                                                                                                                               

Servicebeurten gaan veranderen !

De Normale servicebeurt en (zoals een klant bedacht) servicebeurt Plus.

Normale servicebeurt alleen afstellen smeerpuntjes na stellen van remmen versnellingen etc. net als u bij een andere fietsenwinkel ook krijgt dit bedrag is excl. materiaal dat vervangen moet worden.

Servicebeurt plus.

Daar word ook de fiets bij gereinigd (uit elkaar gehaald en weer op gebouwd zoals je de servicebeurt kent van voorheen) binnen kant kettingkast voor zover dat ik die kan reinigen oftewel  spik & span .

Servicebeurten voor racefietsen en mountainbikes zijn we mee gestopt !
Wel voeren we nog gewoon reparaties uit aan dit soort fietsen

Vraag naar de prijzen voor deze service beurten aan Lisette achter de verkoopbalie.